Dissertation Pour Concours Administratifs Piggys Death Lord Of The Flies Essay Examples Linking Words For Academic Essay How Do U Write A Book Bibliography Essay About Barack Obama Biography Religion Nichijou Mai Homework Assignments
~EP~Múzeum

Miben segít az FMKE?

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. rutinos ügyvédi csapata közlekedési baleset, munkahelyi baleset, biztosítási károk vagy fuvarozási károk szereplőinek siet a segítségére. Jogi képviseletet nyújt, segít kiigazodni a jogszabályok tengerében, és minden törvényileg elképzelhető megoldást véghezvisz, hogy sikerre vigye az esetleges kártérítési pereket. Céljuk, hogy a károk felmérése és a károk rendezése során ügyfeleiket hozzásegítse a legmagasabb összegű kártérítés megítéléséhez.

Ügyfeleik akkor keresik fel őket, amikor kártérítési pert szeretnének indítani, és kíváncsiak rá, hogy van-e esélyük a per megnyerésére, lehet-e joguk kártérítésre.

Jogászaik több évtizede állnak a kártérítésre jogosult, kárigényt benyújtani kívánó ügyfelek szolgálatában. Tapasztalatukkal jócskán növelik azok esélyeit, akik szeretnének nyertes félként távozni a kártérítési perről.

Szakembereik a vagyoni, és nem vagyoni kártérítésre irányuló perek területén is jártasak.

Sérültek a személyiségi jogai? Ha kérelme megalapozott, becsületének, jó hírnévének csorbulása, a személyes adatainak, magántitkainak sérelme vagy hátrányos megkülönböztetés esetén sérelemdíj járhat önnek.

Nemcsak átolvassák és értelmezik a biztosítási szerződéseket, de akár kezünkbe is veszik a károsult biztosítóval való ügyét is. Segítenek, hogy a felperes fél úgy írja meg a kárbejelentését, hogy abban minden benne legyen, ami feljogosíthatja őt a kártérítési igényre. Tevékenységükkel felgyorsítják a kártérítési ügy folyamatát, és arra törekszenek, hogy a károsult minél előbb hozzájusson a kártérítési összeghez.

Sok ügyfelüknek adták már vissza az igazságosságban való hitet, amikor egy elutasított kárigény esetében a biztosító határozatát megtámadva újrafogalmazva adták be azt.

Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. jogászai mellett szólnak az alábbiak:

  • több évtizedes, kártérítési perekkel kapcsolatos tapasztalattal rendelkeznek
  • ügyfeleik érdekében lelkiismeretesen járnak el
  • alaposak, semmit sem bíznak a véletlenre
  • belföldön és külföldön is helyt állnak
  • mivel jól ismerik az „ellenfél” gyakorlatait, cseleit, így megfelelően képviseli a károsult igazát

Az alábbi területeken jártasak:

Gépjárműkárok, lakossági károk, vállalatok, állami intézmények kárai, szállítmánybiztosítási és CMR-károk, mezőgazdasági károk, katasztrófából és tömegszerencsétlenségből eredő károk, kársegélyszolgálat.

Tevékenységük összetett károk (több kártípusból épül fel) rendezésére is kiterjed.

Segítenek a károkozókkal és a biztosítókkal való harcban még azokban a nehéz helyzetekben is, amikor egy magánszemély pereskedik az állammal vagy egy vállalattal.

Nem tudja, jogosult-e kártérítésre, vagy hogy miként fogalmazza meg kárigényét? Kérje a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. jogászaival való díjmentes konzultáció lehetőségét ide kattintva!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.